29 March 2019

Vacature voor ruimtelijk / strategisch planner

BUUR is dringend op zoek naar een Nederlandstalige ruimtelijk/strategisch planner

Enlarge

Als ruimtelijk/strategisch planner werk je binnen een multidisciplinair team met stedenbouwkundige en landschapsontwerpers, strategisch planners en specialisten ruimtelijke ordening. Jouw inbreng focust op analyse, visievorming, beleidsadvies, uitwerking van ontwikkelingsstrategieën, en opmaak van instrumenten ruimtelijke ordening zoals RUP’s of verordeningen. Ontwerptaken behoren niet in eerste instantie tot je takenpakket. Wel heb je interesse in visievorming en uitwerking van beleidsadvies rond ruimtelijke ontwikkelingen, sturing van wonen, werken en voorzieningen, de integratie van ruimtelijk met klimaatbeleid, duurzame mobiliteit,… Ook ben je geboeid door de uitdaging om beleidsvisies op correcte manier door te vertalen in regelgeving en concrete instrumenten.

We verwachten van jou:

  • kennis van het Vlaamse ruimtelijk planningsinstrumentarium,
  • een vlotte pen en vlotte doelgerichte communicatie in het Nederlands,
  • een basiskennis van Autocad en courant gebruikte Adobe en Office pakketten als Illustrator, Indesign, Excel,…

 Ervaring is een troef, maar niet noodzakelijk. De voorkeur gaat wel naar mensen met minimaal 3 jaar ervaring.

Wij bieden jou een inspirerende werkomgeving, een gevarieerd takenpakket en de mogelijkheid om door te groeien naar meer verantwoordelijke functies. Als zelfstandig medewerker krijg je de vrijheid om je werk zowel inhoudelijk als praktisch zelf te organiseren en af te stemmen op jouw persoonlijke situatie.

Interesse? Mail dan ten laatste 20 april 2019 je motivatiebrief, CV en portfolio door naar Kristine Verachtert (kristine@buur.be). We kijken uit naar jouw sollicitatie !