12 March 2018

Vacature voor ruimtelijk / strategisch planner

BUUR is dringend op zoek naar een ruimtelijk/strategisch planner

Enlarge

BUUR | bureau voor urbanisme cvba (Leuven) is een toonaangevend stedenbouwkundig ontwerpteam, hoofdzakelijk actief in Vlaanderen en Brussel. We creëren en ontwikkelen stedelijke projecten vanuit een geïntegreerde benadering: een samenspel van stadsontwerp, landschapsontwerp, ruimtelijke en strategische planning. Ons team telt ruim 50 medewerkers. Meer informatie over ons vind je op www.buur.be.

Als ruimtelijk/strategisch planner werk je steeds binnen een multidisciplinair team aan een totaalproject, dat je van a tot z kan volgen. Jouw inbreng focust onder op analyse, visievorming en ontwerpend onderzoek,  beleidsadvies, uitwerking van ontwikkelingsstrategieën. Ook de opmaak van instrumenten ruimtelijke ordening zoals RUP’s of verordeningen kan tot je takenpakket behoren.

We verwachten van jou een brede interesse in visievorming en uitwerking van ruimtelijk beleid. Thema’s zoals ruimtelijke ontwikkelingen en sturing van wonen, werken en voorzieningen, de integratie van ruimtelijk met klimaatbeleid, duurzame mobiliteit,… behoren tot jouw interesseveld. Ook ben je geboeid door de uitdaging om beleidsvisies op correcte manier door te vertalen in regelgeving. Kennis van het ruimtelijk planningsinstrumentarium is daarom een pluspunt.

Je hebt ambitie, een vlotte pen en een gezonde dosis perfectionisme. Je hebt een goed analytisch en conceptueel vermogen. Je kan zelfstandig werken maar functioneert ook goed in teamverband. Ervaring is een troef, maar niet noodzakelijk. Je hebt bij voorkeur een basiskennis van Autocad en courant gebruikte Adobe en Office pakketten als illustrator, indesign, excel,… Ook kennis van het Nederlands is noodzakelijk.

Wij bieden jou een aangename en inspirerende werkomgeving. Een team enthousiaste collega’s zal jou goed omringen en begeleiden. Je werkt aan uitdagende projecten en krijgt de kans om door te groeien en verantwoordelijkheid te nemen. We stimuleren jou om via onderzoek jouw expertise verder uit te bouwen. Als zelfstandig medewerker krijg je de vrijheid om jouw werk zowel inhoudelijk als praktisch zelf te organiseren en af te stemmen op jouw persoonlijke situatie.

Interesse ? Mail dan ten laatste 1 april 2018 jouw motivatiebrief, CV en portfolio door naar Kristine Verachtert (kristine@buur.be). We kijken uit naar jouw sollicitatie!