13 August 2018

Ruimtelijk planner gezocht

BUUR is dringend op zoek naar een ruimtelijk planner (m/v) met ervaring.

Enlarge

BUUR cvba is een toonaangevend stedenbouwkundig ontwerpteam, hoofdzakelijk actief in Vlaanderen en Brussel. We creëren en ontwikkelen stedelijke projecten vanuit een geïntegreerde benadering: een samenspel van stadsontwerp, landschapsontwerp, ruimtelijke en strategische planning, mobiliteit. Ons team telt ruim 50 medewerkers. We hebben kantoren in Leuven, Gent en Brussel.

Als ruimtelijke planner werk je steeds binnen een multidisciplinair team aan een totaalproject, dat je van a tot z mee uitwerkt. Jouw inbreng focust onder op analyse, visievorming en beleidsadvies, ontwerpend onderzoek, de uitwerking van ontwikkelingsstrategieën, de opmaak van ruimtelijke uitvoeringsplannen en verordeningen, de toepassing van het planologisch instrumentarium in de brede zin.

We verwachten van jou dat je kennis hebt van de toepassing van het ruimtelijk planningsinstrumentarium. De Vlaamse wetgeving ruimtelijke ordening is voor jou geen onbekende en je houdt de nieuwe evoluties terzake in de gaten. Je ben Nederlandstalig. Je hebt ambitie, een vlotte pen en een gezonde dosis perfectionisme. Je hebt een goed analytisch en conceptueel vermogen. Je kan zelfstandig werken maar functioneert ook goed in teamverband. Je bent procesgericht en je communiceert vlot. Je hebt minstens 3 jaar ervaring.

Wij bieden jou een aangename en inspirerende werkomgeving. Een team enthousiaste collega’s zal jou goed omringen en begeleiden. Je werkt aan uitdagende projecten en krijgt de kans om door te groeien en verantwoordelijkheid te nemen. We stimuleren jou om via onderzoek jouw expertise verder uit te bouwen.

Als zelfstandig medewerker krijg je de vrijheid om jouw werk zowel inhoudelijk als praktisch zelf te organiseren en af te stemmen op jouw persoonlijke situatie.

Interesse ? Mail dan vóór eind augustus 2018 jouw motivatiebrief, CV en portfolio door naar Kristine Verachtert (kristine@buur.be). We kijken uit naar jouw sollicitatie !