24 May 2017

Landschapsarchitecten gezocht

BUUR zoekt een conceptueel en een technisch landschapsontwerper om ons team te versterken. Geïnteresseerd? Laat dan snel iets weten!

BUUR wil haar team versterken met een conceptueel landschapsontwerper met ervaring. We verwachten van jou dat je als landschapsontwerper (m/v) een sterke ambitie hebt in het conceptueel ontwerp van landschap, publieke ruimte en infrastructuur. Een minimum van 3 jaar ervaring in projectmanagement, conceptuele visievorming, ontwerp van principedetails, is een vereiste. Eveneens beschik je over sterke grafische visualisatietechnieken en kan je overweg met diverse softwarepakketten (Autocad, Vectorworks, Adobe,…). Kennis van Nederlands en Frans is een plus.

Daarnaast zoeken we ook een technisch landschapsontwerper. We verwachten van jou dat je als technisch landschapsontwerper (m/v) een sterke ambitie hebt in het ontwerp van landschap, publieke ruimte en infrastructuur. Een minimum van 2 jaar ervaring in de opmaak van vergunningsaanvragen, technische details, bestekteksten, typebestek 250, meetstaten en opvolging van werven is een vereiste. Eveneens beschik je over sterke grafische visualisatietechnieken en kan je overweg met diverse softwarepakketten (Autocad, Vectorworks, Adobe,…).

Wij bieden jou een aangename en inspirerende werkomgeving. Een team enthousiaste collega’s zal jou goed omringen en begeleiden. Je werkt aan uitdagende projecten en krijgt de kans om door te groeien en verantwoordelijkheid te nemen. We stimuleren jou om via onderzoek jouw expertise verder uit te bouwen. Als zelfstandig medewerker krijg je de vrijheid om je werk zowel inhoudelijk als praktisch zelf te organiseren en af te stemmen op jouw persoonlijke situatie.

Interesse? Mail dan vóór 19 juni 2017 jouw motivatiebrief, CV en portfolio door naar Kathleen Van de Werf (kathleen@buur.be). We kijken uit naar jouw sollicitatie !