27 March 2017

BUUR zoekt een ruimtelijk planner!

We zijn dringend op zoek naar een ruimtelijk planner (m/v) om ons team te versterken. Geïnteresseerd? Stuur dan voor 18 april een motivatiebrief!

BUUR | bureau voor urbanisme cvba (Leuven) is een toonaangevend stedenbouwkundig ontwerpteam, hoofdzakelijk actief in Vlaanderen en Brussel. We creëren en ontwikkelen stedelijke projecten vanuit een geïntegreerde benadering: een samenspel van stadsontwerp, landschapsontwerp, ruimtelijke en strategische planning. Ons team telt ruim 50 medewerkers. Meer informatie over ons vind je op www.buur.be.

Als ruimtelijke planner werk je steeds binnen een multidisciplinair team aan een totaalproject, dat je van a tot z kan volgen. Jouw inbreng focust onder op analyse, visievorming en beleidsadvies, ontwerpend onderzoek, de uitwerking van ontwikkelingsstrategieën, de opmaak van ruimtelijke uitvoeringsplannen en verordeningen, de toepassing van het planologisch instrumentarium in de brede zin.

We verwachten van jou dat je kennis hebt van de toepassing van het ruimtelijk planningsinstrumentarium. De Vlaamse wetgeving ruimtelijke ordening is voor jou geen onbekende en je houdt de nieuwe evoluties terzake in de gaten. Je hebt ambitie, een vlotte pen en een gezonde dosis perfectionisme. Je hebt een goed analytisch en conceptueel vermogen. Je kan zelfstandig werken maar functioneert ook goed in teamverband. Ervaring is een troef.

Wij bieden jou een aangename en inspirerende werkomgeving. Een team enthousiaste collega’s zal jou goed omringen en begeleiden. Je werkt aan uitdagende projecten en krijgt de kans om door te groeien en verantwoordelijkheid te nemen. We stimuleren jou om via onderzoek jouw expertise verder uit te bouwen.

Als zelfstandig medewerker krijg je de vrijheid om jouw werk zowel inhoudelijk als praktisch zelf te organiseren en af te stemmen op jouw persoonlijke situatie.

Interesse ? Mail dan vóór 18 april 2017 jouw motivatiebrief, CV en portfolio door naar Johan Van Reeth (johan@buur.be). We kijken uit naar jouw sollicitatie !